Gemiddelde beoordeling


5star
4star
3star
2star
1star

Deze score is berekend op basis van 54 beoordelingen die geschreven zijn.

Plaats zelf een beoordeling!
Gerrit Teunissen

22-11-2022

5star
4star
3star
2star
1star

Zeer fijne ervaring met dit bedrijf. Van offerte tot aan oplevering goeie communicatie. Werken schoon en altijd op tijd. Zijn ook in voor een lolletje

Max .

27-10-2022

5star
4star
3star
2star
1star

Goed georganiseerd bedrijf. Met oog voor perfectie het team van Luuk. Is vakbekwaam en weten wat werken is. Ook onderscheid dit bedrijf zich door de klant te helpen met de kleur keuzes en goed advies te geven.

Mette&Frank .

22-07-2022

5star
4star
3star
2star
1star

We zijn zeer tevreden over het schilderwerk en ook over de service, het advies, en prettige communicatie. Een goed team van vakmannen, zeer aan te raden.

Tonny Jansen

27-11-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Bij ons netjes de buitenkant geschilderd van onze woning En kan goed overleggen met schilder We hadden de buitenkant wel hier en daar wat bij geschilderd maar nu is alles weer top in orde 🤩👍

Hendrik Dijkman

16-11-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Zeer goeie ervaring met dit bedrijf. Alles verliep op rolletjes. Raad dit bedrijf zeker aan.

Tino Koning

15-09-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Wij hebben het buiten schilderwerk aan luuk uitbesteed. Hij en zijn team zijn hard werkende mannen met oog voor detail. Netjes opgeleverd met ons samen. Ook hebben ze voor ons houtrot vervangen. En een timmerman geregeld voor het bouwen van een overkapping. Het contact was zeer goed voor die tijd. En tijdens de werkzaamheden werd er goed overlegt ook werd er goed mee gedacht met de dutjes van onze zoon. Als hij aan het slapen was gebruikten ze geen machines. En schilderen bij zijn kamer deden ze ook op een ander tijd stip. Dit gaf ons een zeer prettig gevoel dat ze ook met de gezondheid van kinderen mee denken ivm de verf lucht. Zodra wij weer een schilder nodig hebben gaan wij zeker weer terug komen op dit bedrijf de prijs is scherp voor het geleverde werk. Ga zo door boys👍

Margo Veldkamp

08-07-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Wij zijn zeer tevreden over Luux schilderwerken. Hij heeft ons hele appartement geschilderd en het zit er netjes en strak in. Ze hebben alles netjes opgeruimd, wij bevelen dit schildersbedrijf van harte aan.Een dikke 10!

theo kuik

13-06-2021

5star
4star
3star
2star
1star

.

Ilias *

13-04-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk benaderd voor het plaatsen van 12 ruiten. Vakkundig en zonder al teveel rommel konden de oude ruiten verwijderd worden. Daarna heeft Luuk de kozijnen schoon gemaakt en het nieuwe glas erin gezet. Ook binnen en buiten afgekit. Ik raad Luux Schilderwerken aan !!!

Toke en Dick Stevens

08-04-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Het oriënterend gesprek voorafgaand aan de werkzaamheden gaf een zeer positieve indruk. Bij het checken van de onderdelen die dringend een lik verg nodig hadden, had Luuk direct al goede adviezen en ideeën. Hij denkt mee in de mogelijkheden /onmogelijkheden. Het binnenwerk nam enkele dagen in beslag, waarbij goed rekening gehouden werd met de spullen die niet verplaatst konden worden. Het buitenwerk vond een aantal weken daarna plaats. Tijdens het werk werd nog een onverwachte plek met houtrot ontdekt. In overleg uitstekend en bijna onzichtbaar professioneel hersteld. Er wordt zeer flexibel omgegaan met onverwachte omstandigheden. Het contact vooraf maar ook tijdens het werk was uitermate prettig. De heren waren vriendelijk en correct. Ze waren ook af en toe in voor een praatje en zeker geen vervelende personen om in en om je huis te hebben. Ze ruimden hun materialen na de werkzaamheden altijd netjes op. Wij zijn super tevreden over het geleverde werk en zullen in de toekomst zeker weer in zee gaan met Luuk.

Bert Jacobs

22-02-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Ik zocht een schilder uit Deventer en zo bij Luux Schilderwerken gekomen. Erg fijne ervaring met dit bedrijf. Ik raad jullie aan.

Kelly Van Rijssen

24-01-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk en Gregory hebben mijn woonkamer vakkundig geschilderd. De mannen gaan secuur te werk. Geven ook handige tips voor wat ik zelf nog wou schilderen. Luuk deed ook niet moeilijk om nog wat extra te doen. Zo heeft die bij mijn keuken nog een gedeelte afgekit wat de keuken monteur niet heeft gedaan. Dit moest met aparte kit die Luuk heeft gekocht. Vond het erg goeie service dat die hier geen extra kosten voor in rekening heeft gebracht.

Ton Went

11-01-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Een jong schilders bedrijf die zich onmisbaar maakt in Deventer met zulke kwaliteiten. Communicatie is super alles word netjes overlegd. Er worden ook handige tips gegeven door de jongens. Ik beveel jullie aan!

Els Scholten

14-12-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Wij hebben een zeer goede ervaring met Luux schilderwerken. Erg leuke mannen om rond je huis te hebben. Met oog voor perfectie. Prijs kwaliteit verhouding super. Zelf boven verwachting hebben deze mannen ons huis opgelapt. Waar wij op bepaalde punten hadden gedacht dat het niet meer te herstellen viel hebben Luuk en zijn team bewezen dat het anders kan en het zo mooi opgelapt dat wij het op het eerste oog niet konden vinden waar nou die slechte punten hadden gezeten. Ik zou jullie meer sterren willen geven jongens maar 5 was het maximale wat kon!!!

Quido Kniest

05-12-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk en zijn team hebben mijn woning van binnen weer spik en span opgeleverd. De communicatie is echt super alles word goed besproken en in overleg gedaan. Ook vond ik het prettig hoe deze mannen met je mee denken. Ik raad jullie bij iedereen aan mannen van Luux Schilderwerken. Ik zie jullie voor het buiten schilderwerk zeker weer terug.

Fam Keulen

29-11-2020

5star
4star
3star
2star
1star

.

Özlem Kelekçi

03-11-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Werk van Luuk gezien bij mijn neef. Mooi verf werk leveren ze af met het team.

Lars Van wijk

24-10-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Professionele mannen met oog voor perfectie!

M. Kroese

10-10-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk en zijn collega Finn hebben mijn trappenhuis goed, vlot en vakkundig in de lak gezet. Ik ben zeer tevreden en zou dit bedrijf zeker opnieuw inhuren of aanbevelen bij anderen.

Arjan Jansen

08-10-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Het door Luuk en collega geleverde werk is zeer goed. Tijdens de klus was het makkelijk en prettig communiceren. Vooraf was het was lastig om goede afspraken (per mail) te maken. Netjes en vriendelijk en tijdens de klus was het prettig communiceren. Ik zou Luuk zeker aanbevelen.

Offerte aanvragen