Gemiddelde beoordeling


5star
4star
3star
2star
1star

Deze score is berekend op basis van 54 beoordelingen die geschreven zijn.

Plaats zelf een beoordeling!
Rob Par

04-10-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luux heeft bij ons 2 ruiten vervangen voor hrr++. Je kan zien dat dit bedrijf hier veel ervaring mee heeft zo snel als dat de ramen eruit waren zo snel zaten de nieuwe er ook weer in.

Annie kuif

30-09-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Ondanks het slechte weer. Heeft Luuk toch redelijk op tijd de werkzaamheden uitgevoerd. Een hard werkende vakman. Met een super eind resultaat heeft die de klus afgerond.

Mustafa Top

27-09-2020

5star
4star
3star
2star
1star

luuk en zijn team hebben mij woning voorzien van glasweefsel en alles geverfd strak werk geleverd mannen

Cris Bovekerk

18-09-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luux en zijn mannen hebben super werk geleverd. Glas vervangen. Buitenkant woning mooi geverfd. Behangetje netjes aangebracht. Zeer tevreden bedankt mannen!

Robin Bilder

07-09-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk en Finn hebben mijn woning weer in top conditie gebracht. Vakwerk wat ik jaren niet meer zo heb gehad aan me woning. Bij de volgende klus zijn jullie er weer mannen k!

Hans .

28-07-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Eerste kennismaking met Luuk had ik al een goed gevoel een nette jonge man die weet waar die het over heeft. Geeft eerlijk advies op het eerste gesprek. Hierdoor hebben wij toch voor een andere kleur gekozen. En zijn super te spreken over het geleverde werk aan onze woning.

Jip Terpstra

20-07-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Zeer tevreden over de kwaliteiten van Luux Schilderwerken. Luuk en zijn team zijn vakkundig, sociaal, professionele jonge mannen die weten wat ze doen. Tegen een eerlijke prijs. Ik raad iedereen jullie aan mannen en bedankt Voor de gezelligheid.

Katrien Jansen

16-06-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luux schilderwerken gevraagd voor het schilderwerk van onze woning. Luuk kwam kijken en had gelijk een goed gevoel bij deze jonge ondernemer. Geeft goed advies, en denkt goed mee met onze wensen. Een eerlijke jonge vakman die ook echt waar heeft gemaakt wat die ons heeft beloofd. En onze woning staat weer super mooi in de verf

Gino ...

08-06-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Zeer tevreden

Henk Jansen

02-06-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuxschilderwerken heeft vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Tegen een nette prijs! Klasse Luuk bedankt!

Frans Huiskens

26-05-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luux schilderwerken heeft alles mooi geverfd bij ons voor een scherpe prijs! Bedankt Luuk

Nico Smit

21-05-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Super kwaliteit levert Luux schilderwerken. En gezellige mannen! Ga zo door

Jaap Stegge

19-05-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luux schilderwerken heeft bij ons 8 ruiten vervangen en afgekit. Hard werkende mannen die goed advies geven.

Lisette Kaal

19-05-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk heeft samen met zijn collega onze dakranden schoongemaakt en geverfd. Het ziet er weer geweldig uit. We zijn zeer te spreken over de mannen, vriendelijk, beleefd en hard werkend!

Trudy Van der Vlegt

16-05-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk heeft samen met zijn collega galed dit weekend. Ons plafond geverfd en een paar wanden. Mooi werk mannen. Luuk gaf van te voren aan dat het wat duurder werd dan normaal door de haast die wij hadden. Dit snapte wij volkomen en vonden dat ook niet erg. Erg eerlijke informatie van de jongens. En wat ze hebben geverfd echt super mooi gedaan

Gert Herfkens

14-05-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Mooi eind resultaat voor een goeie prijs bedankt Luuk !

Johanna Klant

27-04-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk en zijn collega hebben bij ons mooi schilderwerk afgeleverd. Ook een paar slechte glaslatten hebben ze vervangen. De mannen zijn een goed duo! Erg gezellig om rond je huis te hebben.

Louis Reijerkerk

26-04-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk en zijn compagnon Galet van Voortman Schilderwerken, hebben ons huis met enthousiasme en vakkundigheid geschilderd. Deze twee jonge ondernemers onderscheiden zich door goede informatie, duidelijke afspraken en prettige communicatie. Top, ga zo door!

Rutger Tijhuis

13-04-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk heeft bij ons met een aantal collega's de gevelbekleding aan alle kanten van het huis geschilderd. We zijn erg tevreden over het resultaat. Daarnaast vraagt hij voor het werk een nette en eerlijke prijs.

Hanneke Nooitgedagt

08-03-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Eerlijke informatie, vlot en degelijk werk, bedankt.

Offerte aanvragen