Gemiddelde beoordeling


5star
4star
3star
2star
1star

Deze score is berekend op basis van 54 beoordelingen die geschreven zijn.

Plaats zelf een beoordeling!
Frans vd Heide

27-01-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luux schilderwerken heeft bij ons alle binnendeuren en plinten weer superstrak in de lak gezet!! Zij leveren prima werk af tegen een eerlijke prijs. Aanrader!!

Kees De Vries

12-01-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Luux Schilderwerken benaderd. Voor een samenwerkingsverband. Van een aantal panden. Deze jonge man is zeer serieus in ze werk. En erg fijn om mee samen te werken. We hebben ook alle panden weer een goeie onderhoudsbeurt gegeven. Luuk strak vakwerk!! Bedankt en tot de volgende keer kerel.

Fred Velderman

19-09-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk heeft zojuist met zijn compagnon mijn gevel weer in een prachtige staat gebracht : het ziet er weer uit als nieuw ! Echt vakwerk waarbij goed gelet wordt op de details en waar nodig ook wat extra gedaan wordt.En dat allemaal voor een hele mooie prijs ! Wij zijn er zeer tevreden over !

Henk Brave

16-09-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk levert vakwerk van hoge kwaliteit. Heeft verstand van de zaken waar die mee bezig is. Erg leuk om te zien dat een jonge man zo met ze werk bezig is. Dit is ook terug te zien in het eind resultaat. Ook vind ik de service met de glazenwasser super !! Bedankt Luuk

Jeannette Kershof

12-09-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk is heel flexibel, houdt zich aan de planning en levert goed werk! Hij heeft ook duidelijk plezier in zijn werk.

Dave Quentin

12-09-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Eind augustus had ik onverwachts een schilder nodig, die mijn huis kon gaan schilderen. Via de website ben ik vervolgens in contact gekomen met Luuxschilderwerken. Snel een afspraak gemaakt en Luuk kwam dezelfde dag nog naar mijn woning kijken. Hij denkt graag met de klant mee, en geeft advies over de laatste trends qua verf combinaties. Zo vond ik het moeilijk om bepaalde kleuren met elkaar te combineren en gaf hij mij een paar opties met voorbeelden waar ik zeer tevreden mee was! Na akkoord te zijn gegaan met de prijsopgave, heeft hij samen met een collega mijn gehele huis (muren, kozijnen, plafonds en deuren) aan de binnenkant geschilderd. En werkelijk waar fantastisch gedaan! Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en prijsverhouding van het afgeleverde werk. Het huis ziet er strak uit en na afloop was alles netjes opgeruimd. Het is een jong bedrijf met vriendelijke jonge mannen die niet vies zijn van hard werken en zou ze zeker aanraden! Van mij krijgt LuuxSchilderwerken daarom ook 5 sterren!

Nicole & Michel Feller

05-09-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Super! We zijn er tevreden met onze trappen en wanden en overloop. Strak schilderwerk en fijne mannen om in huis te hebben. Werken netjes en denken met je mee. Bedankt mannen.

Karel De grote

28-08-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luux schilderwerken gebeld voor onderhoud aan mijn boven verdieping. Alles staat weer mooi in de lak!! Bedankt Luuk

Diana van den Beld

15-08-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk heeft onze dakkapel weer strak in de lak gezet. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Bij een volgende schilderklus nemen we zeker weer contact op met Luuk. Super!

Lotte Zaalberg

24-05-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Zeer tevreden over de heer luux en zijn collega. De jongens werken lekker door en vormen met ze 2e een goed team. Een aanrader voor iedereen. Top werk jongens heel erg bedankt

Yvonne Jansen

13-05-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luuxschilderwerken levert prima werk tegen een goede prijs. Als klant voel je je koning. Aanrader.

Dennis Jansen

07-05-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk Schilderwerken onderscheidt zich door de professionele persoonlijke aandacht. Er is veel respect voor privacy, als je zelf thuis bent. De kwaliteit van het geleverd werk hoog. Ik kan Luux Schilderwerken van harte aanbevelen.

Deniz Ugur (DENKOHAIRLINES )

19-04-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Top service! Alles naar wens hartstikke bedankt luuk!

Philip Maathuis

03-03-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Luuk werkt zeer professioneel en zijn werk is kwalitatief hoogwaardig, we zijn zeer tevreden!

Offerte aanvragen